Paper Mario The Thousand-Year Door

Κυκλοφορεί: Μάι 23, 2024
Επιλογή Έκδοσης:

Ελάτε παρέα με τον Mario και τους φίλους του καθώς προσπαθούν να ανακαλύψουν το μυθικό θησαυρό που κρύβεται πίσω από το Thousand-Year Door!

Το κλασσικό παιχνίδι από το GameCub επιστρέφει με ανανεωμένα γραφικά στο Paper Mario: The Thousand-Year Door για το Nintendo Switch!

Το κυνήγι των κρυστάλλων ξεκίνησε!

Η Princess Peach ζήτησε τη βοήθεια του σε κυνήγι θησαυρού και έτσι ο Mario πηγαίνει στην πόλη Rogueport. Άλλα όταν φτάνει, η Princess Peach έχει εξαφανιστεί! Ο Mario Μαθαίνει για τον θρύλο των Crystal Stars και ξεκινάει να βρει το μυθικό θησαυρό και να βρει τη Princess Peach. Αλλά ο Mario δεν είναι ο μόνος που αναζητά τα Crystal Stars, και δεν είναι μόνο ο Bowser που θα του προκαλέσει προβλήματα! Μπορεί ο ήρωας μας να βρει αυτά τα αρχαία αντικείμενα, να ανοίξει το Thousand-Year Door και ίσως και να σώσει τον κόσμο;

Ένας χάρτινο κόσμος γεμάτος εκπλήξεις

Για να βρείτε τα Crystal Start θα πρέπει να βγείτε από τα όρια του Rogueport και να ανακαλύψετε τον κόσμο! Σας περιμένουν εκπλήξεις όπως ένας τεράστιος δράκος κρυμμένος σε ένα σκοτεινό κάστρο, μια καταραμένη πόλη κλειδωμένη σε αέναο σκοτάδι και πολλά άλλα! Οι ικανότητες του Paper Mario θα σας βοηθήσουν στην εξερεύνηση και την μετακίνηση! Μεταμορφωθείτε σε χάρτινο αεροπλανάκι για να περάσετε πάνω από χαράδρες ή γίνετε λεπτός όσο ένα φύλλο χαρτιού για να περάσετε μέσα από χαραμάδες. Μπορεί να ανακαλύψετε και άλλες ικανότητες!

Ένα πλήθος από φίλους

Θα γνωρίσετε ένα πλήθος από ενδιαφέροντες χαρακτήρες στο ταξίδι σας, οι οποίοι θα έρθουν να σας βοηθήσουν να βρείτε τα Crystal Stars και θα δώσουν άλλον αέρα στην περιπέτεια! Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες. Η Goombella αποκαλύπτει πληροφορίες για εχθρούς και τοποθεσίες, o Koops μπορεί να φτάσει μακρινά αντικείμενα, η Madame Flurrie μπορεί να φυσήξει και να μετακινήσει εμπόδια για να αποκαλύψει μυστικά μονοπάτια και πολλά άλλα. Αυτές τις ικανότητες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και μέσα στη μάχη για να αποκτήσετε το πλεονέκτημα ενάντια στους αντιπάλους.

Το πεδίο της μάχης

Βρήκατε εχθρούς στο δρόμο σας; Αντιμετωπίστε τους σε turn-based μάχη μπροστά σε πλήθος θεατών! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες τακτικές όπως επιθέσεις που αποκτήσατε φορώντας ειδικά Badges και ειδικές κινήσεις που αξιοποιούν τη δύναμη των Crystal Stars. Εκτελέστε τις επιθέσεις σας συγχρονισμένα για μεγαλύτερη δύναμη ή αμυνθείτε για να μειώσετε τη ζημιά που τρώτε. Όσο καλύτερα τα πάτε, τόσο περισσότερο θα σας επιφημεί το πλήθος των θεατών!

Τι είναι νέο;

Το Paper Mario: The Thousand-Year Door για Nintendo Switch περιλαμβάνει νέα στοιχεία όπως:

  • Αναβαθμισμένα γραφικά
  • Νέα ηχογράφηση soundrtack
  • Συλλογές εικαστικών και ήχου που σας επιτρέπουν να ακούσετε τις νέες και τις παλαιότερες εκδοχές της μουσικής και να δείτε σχέδια χαρακτήρων και τοποθεσιών.
  • Βελτιωμένο σύστημα στοιχείων για να θυμάστε που πρέπει να πάτε.
  • Το Battle Master έφτασε! O σκληροτράχηλος Toad μπορεί να σας δώσει διάφορες συμβουλές μάχης.
  • Νέο 'pipe room' κρυμμένο κάτω από το Rogueport που σας επιτρέπει να επιστρέψετε γρήγορα σε περιοχές που έχετε ήδη ολοκληρώσει.

SKU: NSW-0669
Κατηγορία: RPG
Εκδότης: NINTENDO
Μοιράσου το:
PEGI 7
Pegi Rating:
PEGI 7
Κατηγορία:
RPG

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.