Mario and Rabbids Sparks of Hope

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Οκτ 20, 2022
Επιλογή Έκδοσης:

Ο Mario , η Rabbid Peach και οι φίλοι τους επιστρέφουν σε μια νέα περιπέτεια κοσμικής κλίμακας! Η Cursa, μια μυστηριώδης κακοποιός οντότητα αναζητά ενέργεια για να θέσει σε εφαρμογή τα άσχημα σχέδια της, βυθίζοντας τον γαλαξία σε χάος. Ανατρέποντας τους πλανήτες με την κακή επιρροή της, είναι αποφασισμένη να καταναλώσει όλη την ενέργεια των των Sparks, που είναι παράξενα πλάσματα που σχηματίζονται από τη σύντηξη των Lumas & Rabbids και να καταστρέψει όσους προσπαθούν να την εμποδίσουν. Για να επαναφέρουν την τάξη στον γαλαξία και να σώσουν τα Sparks, ο Mario και οι φίλοι του συνεργάζονται με τα Rabbids σε ένα ταξίδι μέσα από μυστηριώδεις και εκπληκτικούς πλανήτες.

Ενωθείτε μαζί τους στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν την Cursa και την επικίνδυνη ομάδα της, εξερευνώντας μια ποικιλία πλανητών γεμάτων με περίεργους κατοίκους και ξεκαρδιστικά μυστικά. Ξεγελάστε τους εχθρούς με ένα καινοτόμο σύστημα μάχης που συνδυάζει τακτικές σε πραγματικό χρόνο. Όταν αυτή η απίθανη ομάδα συνδυάζει τις δυνάμεις της με την τεράστια ενέργεια των Sparks, όλα είναι δυνατά… για το καλύτερο ή το χειρότερο!

Μόνο η πιο εξωφρενική ομάδα Ηρώων μπορεί να αναζωπυρώσει τους σπινθήρες ελπίδας στον γαλαξία!

ΜΙΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!

  • Γνωρίστε τους Mario & Rabbids Heroes και δημιουργήστε την ομάδα των ονείρων σας με τρεις ήρωες από ένα ρόστερ 9 ηρώων, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων όλων των εποχών Rabbid Peach, Luigi, Rabbid Mario, Princess Peach και μερικών απροσδόκητων νεοφερμένων.
  • Επωφεληθείτε από τις ειδικές ικανότητες των Ηρώων για να ξεγελάσετε ακόμη και τους ισχυρότερους εχθρούς στη μάχη.

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ

  • Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες των Ηρώων σας σε ένα καινοτόμο σύστημα μάχης, συνδυάζοντας τακτικές και δράση σε πραγματικό χρόνο.
  • Πάρτε τον έλεγχο των Ηρώων σας για να διώξετε τους εχθρούς σας, να ενωθείτε με τους συμμάχους σας, να κρυφτείτε πίσω από την πλαστή σας ταυτότητα… και να κάνετε το καλύτερο με τη σειρά σας.
  • Ειδικεύστε τους ήρωές σας με τα Sparks που επιλέγετε. Χρησιμοποιήστε όλες τις εξωτικές δυνάμεις και εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας για να σχεδιάσετε τις δικές σας στρατηγικές και να υπερισχύσετε κόντρα σε όλες τις πιθανότητες.

ΜΙΑ ΓΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ

  • Ξεκινήστε ένα επικό ταξίδι στον γαλαξία με το διαστημόπλοιό σας για να βοηθήσετε να επαναφέρετε την τάξη στον γαλαξία.
  • Απελευθερώστε κάθε πλανήτη που διασχίζετε από την κακή επιρροή της Cursa. Εξερευνήστε κάθε έναν από αυτούς, γνωρίστε τους περίεργους κατοίκους τους για να ανακαλύψετε μυστηριώδη μυστικά.
  • Αντιμετωπίστε εκπληκτικά αφεντικά, γνωστούς εχθρούς από το σύμπαν της Nintendo και εξαιρετικούς εχθρούς Rabbids στην κοσμική σας αναζήτηση!

ΣΩΣΤΕ ΤΑ SPARKS ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ

  • Σώστε τα ασυνήθιστα Sparks, που γεννήθηκαν όταν ο Lumas και τα Rabbids ενώθηκαν, προτού η Cursa τα αποκτήσει!
  • Χρησιμοποιήστε τις ειδικές ικανότητες και τις δυνάμεις τους, που κυμαίνονται από ενεργειακά εμπόδια έως βροχή πυρκαγιάς, για να κερδίσετε το πάνω χέρι στη μάχη.
  • Κάθε Spark έχει μια ξεχωριστή δύναμη και προσωπικότητα. Υπάρχουν δεκάδες Sparks σε όλο τον γαλαξία για εντοπισμό, αποθήκευση και συμμετοχή στο ταξίδι σας.
  • Το Mario + Rabbids® Sparks of Hope είναι μόνο η αρχή της κοσμικής σας περιπέτειας καθώς πρόσθετο περιεχόμενο θα κυκλοφορήσει μετά την κυκλοφορία.

 

SKU: NSW-0424
Κατηγορία: RPG
Εκδότης: UBISOFT
Μοιράσου το:
PEGI 7
Pegi Rating:
PEGI 7
Κατηγορία:
RPG

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.