Resident Evil 3 Remake

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Απρ 3, 2020
Επιλογή Έκδοσης:

Γίνετε μάρτυρας στα κατακλυσμικά γεγονότα στο Racoon City σε ένα πλήρως ανασχεδιασμένο Resident Evil 3, το οποίο ολοκληρώνει την ιστορία του βραβευμένου Resident Evil 2.

Το Resident Evil 3 θα περιλαμβάνει κατά την κυκλοφορία του και το Resident Evil Resistance, για online asymmetric multiplayer εμπειρία παιχνιδιού όπου 4 παίκτες μάχονται ενάντια σε έναν (4vs1).

Σχεδιασμένο με την μηχανή RE Engine της Capcom, το Resident Evil 3 χρησιμοποιεί σύγχρονο παιχνίδι για να συνδυάσει δράση με κλασσικό τρόμο και επιβίωση σε υψηλή ανάλυση. Δείτε την Jill Valentine, μια από τις πιο εικονικές φιγούρες των βιντεοπαιχνιδιών, καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από μια πόλη που καταβροχθίζεται από τα ζόμπι και άλλα τρομακτικά τέρατα.
Η ιστορία της διαδραματίζεται στις εφιαλτικές ώρες πριν, αλλά και μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2, ρίχνοντας έτσι νέο φως στο δράμα των κατοίκων του Racoon City. Κάθε δρόμος διαφυγής φυλάσσεται από το επιβλητικό Bio Organic Weapon Nemesis, που χρησιμοποιεί ένα πλήθος από όπλα για να εξοντώσει όλους τους S.T.A.R.S. επιζήσαντες στην πόλη – και η Jill είναι ο τελικός του στόχος!
 
Χαρακτηριστικά Resident Evil 3
  • Ένα αγαπημένο παιχνίδι ξαναγεννιέται. Αυτό το περιζήτητο κλασσικό αγαπημένο παιχνίδι ανανεώνεται 20 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του.
  • Νέα οπτική γωνία. Προοπτική κάμερας πάνω από τον ώμο και εκμοντερνισμένος έλεγχος ανανεώνουν το κλασσικό παιχνίδι τρόμου και σας βυθίζουν σε κάθε τρομακτική αντιπαράθεση καθώς εξερευνείτε το Racoon City.
  • Μια άλλη πλευρά του Racoon City. Δείτε μια άλλη πλευρά της πόλης κατά την εξάπλωση του εφιαλτικού T-Virus ενός βιολογικού όπλου της Umbrella Corporation. Η τρομακτική περιπέτεια της Jill για επιβίωση, ξεκινάει από τις πρώτες στιγμές της εξάπλωσης του ιού, συνεχίζεται παράλληλα με τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Resident Evil 2 και μετά ολοκληρώνει δραματικά την ιστορία του Racoon City.
  • Έντονη δράση και κλασσικός τρόμος. Επιζήστε από φρικιαστικές συμπλοκές σε έναν ατελείωτο αγώνα για επιβίωση σε μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία παιχνιδιού. Στιγμές εξερεύνησης, γεμάτες αγωνία, έρχονται να συμπληρώσουν την επίλυση γρίφων που λατρέψατε
  • Ένταση και αγωνία στο μέγιστο. Η μηχανή RE Engine δημιουργεί ένα φωτορεαλιστικό περιβάλλον όπου φρικαλέα ζόμπι, τρομακτικά πλάσματα και μια μόνιμη αίσθηση καταδίωξης παραμονεύουν σε κάθε γωνιά. Άλλα παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί με αυτή τη μηχανή περιλαμβάνουν τα Resident Evil 2, Devil May Cry 5 και Resident Evil 7 Biohazard.

Resident Evil 3 Resistance

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς θα μπορείτε να παίξετε έναν έντονο 4 vs. 1 online asymmetric multiplayer αγώνα με τη δύναμη της ιδιόκτητης μηχανής RE Engine. Τέσσερις επιζήσαντες θα πρέπει να συνεργαστούν και να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες τους για να ξεφύγουν από έναν Mastermind, μέσα από τρία επίπεδα γεμάτα παγίδες, παζλ και τρόμο. Ο Mastermind θα παρακολουθεί τις κινήσεις των άλλων παικτών μέσα από ένα δίκτυο από κάμερες, θα μπορεί να ελέγχει το περιβάλλον, να στήνει παγίδες, να εξαπολύει τέρατα και πολλά άλλα στην προσπάθεια του να τους εξοντώσει.
 
Χαρακτηριστικά Resident Evil 3 Resistance
  • Ένα νέο είδος επιβίωσης. Παίξτε έναν έντονο 4 vs. 1 online asymmetric multiplayer αγώνα όπου μπορείτε να δημιουργήστε τη δική σας εμπειρία τρόμου.
  • Ασύλληπτα πειράματα από την Umbrella Corporation. Πάρτε μέρος σε φρικιαστικά πειράματα σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από το Racoon City ενώ ο ιός εξαπλώνεται.
  • Βγάλτε τον Mastermind που κρύβεται μέσα σας. Γίνετε πράκτορας της Umbrella, και αναπτύξτε τις δυνατότητες του T-Virus σε φρικαλέα πειράματα. Σταματήστε την απόδραση των πειραμάτων σας χρησιμοποιώντας τοπία γεμάτα τέρατα, παγίδες και βιολογικά όπλα.
  • Επιβιώστε μαζί, ή χαθείτε ένας-ένας. Μπείτε σε μια ομάδα από επιζήσαντες που πρέπει να συνεργαστούν και να χρησιμοποιήσουν τις μοναδικές τους ικανότητες για να ξεφύγουν πριν περάσει ο χρόνος. Κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει μέσα από πλήθος όπλων που περιλαμβάνουν πιστόλι, καραμπίνα, ρόπαλο, βαριοπούλα αλλά και θρυλικά όπλα όπως η καραμπίνα Matilda, για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις του Mastermind και να ολοκληρώσουν τους στόχους του κάθε επιπέδου.
  • Σχεδιασμένο με την μηχανή RE Engine. Η ιδιόκτητη μηχανή RE Engine της Capcom δίνει ζωή στις βαθιές σκιές, τις κηλίδες αίματος και τα έρποντα ζόμπι με εκπληκτική οπτική πιστότητα. Εξερευνήστε τα ερειπωμένα περιβάλλοντα με το υψηλής ποιότητας παιχνίδι της μηχανής RE Engine που έχει δημιουργήσει και άλλα παιχνίδια όπως τα Resident Evil 2, Devil May Cry 5 και Resident Evil 7 biohazard.

RE3 Resistance Beauty

 

SKU: PS4X-0618
Κατηγορία: Survival Horror
Εκδότης: CAPCOM
Μοιράσου το:
PEGI 18
Pegi Rating:
PEGI 18
Κατηγορία:
Survival Horror

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.