Immortals Fenyx Rising

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Δεκ 3, 2020
Επιλογή Έκδοσης:

Η μοίρα του κόσμου διακινδυνεύεται - είστε η τελευταία ελπίδα των θεών.

Το Immortals Fenyx Rising™ ζωντανεύει μια μυθική περιπέτεια. Παίξτε ως Fenyx, μια φτερωτή ημίθεα σε ένα επική αναζήτηση για να σώσει τους Έλληνες Θεούς και την κατοικία τους από μια κατάρα. Αντιμετωπίστε τέρατα από την μυθολογία, αποκτήστε τις θρυλικές δυνάμεις των θεών και νικήστε τον Τυφώνα, τον πιο επικίνδυνο τιτάνα της Ελληνικής μυθολογίας σε στην πιο επική μάχη όλων των αιώνων.

Το Immortals Fenyx Rising είναι μια νέα, έξυπνη εκδοχή των παιχνιδιών περιπέτειας και δράσης ανοιχτού κόσμου, με δυναμική δράση, μάχες και ιστορίες εμπνευσμένες από την Ελληνική μυθολογία. Περιπλανηθείτε ελεύθερα σε έναν όμορφο στυλιζαρισμένο κόσμο και χρησιμοποιήστε απίστευτες ικανότητες που σας δόθηκαν από τους θεούς για να αντιμετωπίσετε τρομακτικά μυθολογικά πλάσματα. Περίπλοκες δοκιμασίες, ηρωικά κατορθώματα και ο κάτω κόσμος σας περιμένουν. Ζήστε μια μυθική περιπέτεια, με θεούς και δαίμονες, και εκπληρώστε τη μοίρα σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Η δύναμη των θεών στα χέρια σας. Οι θεοί του Ολύμπου σας ευλόγησαν με δώρα. Τα φτερά του Δαίδαλου, το σπαθί του Αχιλλέα, το τόξο του Οδυσσέα και πολλά άλλα, όπως και θρυλικές δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε μάχες. Χρησιμοποιήστε τα για να πολεμήσετε ενάντια σε μυθολογικά τέρατα, να λύσετε αρχαίους γρίφους και να εξερευνήσετε τον απέραντο ανοιχτό κόσμο.
  • Αντιμετωπίστε μυθικούς εχθρούς. Πολεμήστε ενάντια σε θρυλικά τέρατα όπως ο Κύκλωπας, η Μέδουσα ή ο Μινώταυρος και αντιμετωπίστε διεφθαρμένους ήρωες όπως ο Αχιλλέας. Πολεμήστε τους σε έντονες εναέριες μάχες και σε μάχες σώμα με σώμα, και συνδυάστε τις ικανότητες με τα όπλα των θεών.
  • Εξερευνήστε έναν στυλιζαρισμένο ανοιχτό κόσμο. Ανακαλύψτε έναν πανέμορφο και έντονο φανταστικό κόσμο. Περιπλανηθείτε, σκαρφαλώστε ή πετάξτε σε επτά μοναδικές περιοχές, η κάθε μια εμπνευσμένη από τους θεούς.
  • Ολοκληρώστε ηρωικές δοκιμασίες. Χρησιμοποιήστε το μυαλό και τις ειδικές ικανότητες για να λύσετε δύσκολους γρίφους και να διασχίσετε περίπλοκες κρύπτες ή πολεμήστε σε έντονες στρατηγικές μάχες για να αυξήσετε τη δύναμη σας και να αναβαθμίσετε τις ικανότητες σας.
  • Δημιουργήστε τον δικό σας θρύλο. Τροποποιήστε τον χαρακτήρα σας και ανακαλύψτε νέες πανοπλίες και εξοπλισμό, όλα εμπνευσμένα από την Ελληνική μυθολογία. Συλλέξτε υλικά από τον κόσμο για να κατασκευάσετε δυνατά αντικείμενα και να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας καθώς προσπαθείτε να εκπληρώσετε το πεπρωμένο σας.

SKU: PS4X-0581
Κατηγορία: Action/RPG
Εκδότης: UBISOFT
Μοιράσου το:
PEGI 12
Pegi Rating:
PEGI 12
Κατηγορία:
Action/RPG

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.