JUST DANCE 2020

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Νοε 5, 2019
Επιλογή Έκδοσης:

Συγκέντρωσε τους φίλους και την οικογένειά σου και απλά χόρεψε σαν να μην σε παρακολουθεί κανείς με το Just Dance 2020! Το # 1 Music Video Game Franchise of All Time*, με πάνω από 67 εκατομμύρια πωλήσεις **, επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο. Το νεότερο, πιο φρέσκο Just Dance γιορτάζει τη 10η επέτειό του και φέρνει τους ανθρώπους μαζί με 40 νέα καταπληκτικά κομμάτια, πιο συναρπαστικούς κόσμους και μοναδικές εκπλήξεις που οι παίκτες μπορούν να ανακαλύψουν!

Γίνετε μέλος σε μια κοινότητα περισσότερων από 120 εκατομμυρίων παικτών σε όλο τον κόσμο και ετοιμάσου να βάλεις φωτιά στην πίστα. Είτε υπάρχει κάτι για να γιορτάσουμε είτε για κανένα λόγο, το Just Dance είναι εκεί για κάθε περίσταση!

Τα πιο προσφιλή στους θαυμαστές χαρακτηριστικά επέστρεψαν στο Just Dance 2020, μαζί με 40 νέες επιτυχές για να απολαύσουν όλη η οικογένεια! (Nintendo Switch, Xbox One, PS4, Google Stadia)
• Από τον κατάλογο επιτυχιών στα αγαπημένα της οικογένειας, από τα viral φαινόμενα ίντερνετ έως τους τελευταίους αναδυόμενους καλλιτέχνες, υπάρχει κάτι για να διασκεδάσουν όλοι στο Just Dance:
o God Is A Woman – Ariana Grande
o Skibidi – Little Big
o Vodovorot – XS Project
o Bangarang – Skrillex ft. Sirah
o Con Calma - Daddy Yankee Ft. Snow
o Bad Boy - Riton & Kah-Lo
o High Hopes – Panic! At The Disco
o Kill This Love – BLACKPINK
o Sushi - Merk & Kremont
o I like It - Cardi B, Bad Bunny & J Balvin
o Policeman - Eva Simons Ft. Konshens
o Rain Over Me - Pitbull Ft. Marc Anthony

• Απόλαυσε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών κόσμων, που έχουν σχεδιαστεί με νέες τεχνικές παραγωγής, που δεν έχεις δει ποτέ στο παρελθόν στο Just Dance.

• Παρακολούθησε τις θερμίδες που έχεις κάψει, το χρόνο που αφιέρωσες στο χορό και κράτησε τον εαυτό σου σε εγρήγορση ενώ διασκεδάζεις με την προσφιλή στους θαυμαστές λειτουργία Sweat !


Το Just Dance 2020 γιορτάζει μια δεκαετία στο να φέρνει ανθρώπους μαζί με συναρπαστικό νέο περιεχόμενο! (Nintendo Switch, Xbox One, PS4, Google Stadia)
• Βυθίσου στον κόσμο του Just Dance και πέρασε 10 χρόνια διασκέδασης και ατελείωτης δημιουργικότητας με μια ψηφιακή συλλογή από εικονικά αυτοκόλλητα που αντανακλούν τα τελευταία 10 χρόνια του Just Dance!
• Ομαδοποιήσου με τους φίλους σου για περισσότερη διασκέδαση στη λειτουργία Co-op, επιστρέφοντας στο franchise Just Dance για το Just Dance 2020. Η λειτουργία Co-op φέρνει τους παίκτες μαζί για να συνδυάσουν τις βαθμολογίες και να κατακτήσουν την πίστα!
• Οι μικροί φίλοι μπορούν να πάρουν μέρος στη διασκέδαση με την αναγνωρισμένη λειτουργία Kids Ο αποκλειστικός τρόπος λειτουργίας επιτρέπει στους νεότερους παίκτες να το απολαμβάνουν πλήρως με 8 νέα, φιλικά προς το παιδί κομμάτια, μαζί με μια εμπειρία διασκέδασης που ταιριάζει στις ανάγκες του παιδιού.
• Με το Just Dance Unlimited, την υπηρεσία συνεχούς ροής συνδρομής χορού κατά παραγγελία, έχετε πρόσβαση σε 500+ τραγούδια και πολλά άλλα! Κάθε αντίγραφο του παιχνιδιού έρχεται με 1 μήνα πρόσβαση!

Δοκίμασε το Just Dance με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο στο Google Stadia.
• Δεν υπάρχει κονσόλα; Μην ανησυχείς! Μεταβείτε απευθείας στην εμπειρία Just Dance απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Η πλατφόρμα Stadia επιτρέπει τη διασταύρωση παιχνιδιών σε οθόνες σε φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές και επιλεγμένα τηλέφωνα και ταμπλέτες.

Γίνε ο αστέρας της δικής σου εκπομπής! Το Just Dance 2020 είναι πιο εξατομικευμένο από ποτέ με βελτιωμένο σύστημα συστάσεων (Nintendo Switch, Xbox One, PS4, Google Stadia)
• Το παιχνίδι μαθαίνει τις χορευτικές σου συνήθειες και σε ωθεί στο περιεχόμενο που θέλεις, τη στιγμή που σου ταιριάζει! Ακολούθησε τα ένστικτα σου και επίλεξε την ιδανική προπαρασκευασμένη λίστα αναπαραγωγής για να ταιριάζει με τη διάθεσή σου ή άφησε το παιχνίδι να δημιουργήσει προτάσεις για εσένα. Για κάθε στιγμή, υπάρχει μία λίστα αναπαραγωγής Just Dance.
• Με τη διαισθητική διεπαφή, η

SKU: XB1X-0383
Κατηγορία: Family Games
Εκδότης: UBISOFT
Μοιράσου το:
PEGI 3
Pegi Rating:
PEGI 3
Κατηγορία:
Family Games

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.