Ring Fit Adventure

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Οκτ 18, 2019
Επιλογή Έκδοσης:

Μια περιπέτεια που σας κρατάει σε κίνηση!

Με το Ring-Con στο χέρι και το Leg-Strap στο πόδι, ήρθε η ώρα να ξεκινήστε μια περιπέτεια με γυμναστική! Εξερευνήστε έναν φανταστικό κόσμο και αντιμετωπίστε έναν body-builder δράκο και τους ακόλουθούς του χρησιμοποιώντας πραγματικές ασκήσεις στο Ring Fit Adventure, ένα παιχνίδι σωματικής άσκησης για το Nintendo Switch! Κάντε τζόκινγκ διασχίζοντας καταπράσινες πεδιάδες, κάντε ασκήσεις για τους ώμους ενώ επιτίθεστε σε εχθρούς και πάρτε πόζες yoga για να ξαναγεμίσετε τον μετρητή υγείας σας.

Δύο νέα αξεσουάρ, το Ring-Con και το Leg-Strap, μετρούν με ακρίβεια τις κινήσεις που κάνετε στην πραγματικότητα και τις μετατρέπουν σε κινήσεις μέσα στο παιχνίδι. Με πρόσθετα mini-games και προσαρμόσιμες ρουτίνες προπόνησης για όλο το σώμα, το Ring Fit Adventure προσφέρει απόδραση από την καθιστική ζωή για παίκτες κάθε επιπέδου δεξιότητας, φυσικής κατάστασης και για όσο διαθέσιμο χρόνο έχουν.

Αναβαθμίστε τον χαρακτήρα σας και τον εαυτό σας!

Στη λειτουργία Adventure νικήστε τους εχθρούς με επιθέσεις που βασίζονται σε πάνω από 40 πραγματικές ασκήσεις, καθώς διασχίζετε πάνω από 100 επίπεδα σε περισσότερους από 20 κόσμους. Καθώς ολοκληρώνετε το κάθε επίπεδο (και παράλληλα ασκείστε) κερδίζετε πόντους και συλλέγετε συστατικά για να φτιάξετε smoothies που αποκαθιστούν την υγεία.

Ανάμεσα στις μάχες μπορεί να συναντήσετε μερικές ασυνήθιστες μεθόδους μεταφοράς, όπως την εξέδρα εκτόξευσης που λειτουργεί με βαθιά καθίσματα, τους καταρράκτες που τους ανεβαίνετε κωπηλατώντας και πολλά άλλα! Για περισσότερες εκπλήξεις, σταματήστε στις διάφορες πόλεις και επισκεφθείτε το General Store για να αποκτήσετε ρούχα προπόνησης που αυξάνουν τα στατιστικά επίθεσης και άμυνάς σας ή αναλάβετε πρόσθετες αποστολές για να αποκτήσετε καλύτερα αντικείμενα.

Θέλετε να ανταγωνιστείτε με άλλους; Μοιραστείτε το Ring-Con με τους φίλους σας και επιλέξτε ανάμεσα σε 12 mini-games: σπάστε κουτιά με τη βοήθεια του αέρα, κάντε αγγειοπλαστική κάνοντας καθίσματα και πολλά άλλα. Αν ψάχνετε για μια πιο κλασσική προπόνηση, μπορείτε να δημιουργήσετε προγράμματα προπόνησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, αναμιγνύοντας ασκήσεις και mini-games για πιο έντονη δραστηριότητα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την απόδοσή σας με ορισμένα στατιστικά στοιχεία όπως ο καρδιακός ρυθμός και η καύση θερμίδων κατά την προπόνηση, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη IR Motion Camera του Joy-Con (R) (πωλείται ξεχωριστά). Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι έχετε πετύχει τους στόχους σας.

Και αν θέλετε πραγματικά να κάνετε την υπέρβαση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ring-Con σε συνδυασμό με το χειριστήριο Joy-Con (πωλείται ξεχωριστά) χωρίς το Nintendo Switch. Είτε κάθεστε στη δουλειά είτε σε ένα παγκάκι στο πάρκο, μπορείτε να ασκηθείτε με το Ring-Con για να κερδίσετε επαναλήψεις. Αργότερα, όταν συγχρονίσετε το Ring-Con με το παιχνίδι σας, θα μετατρέψετε τις αποθηκευμένες επαναλήψεις σε πόντους εμπειρίας και αντικείμενα για τον χαρακτήρα σας που βρίσκετε εντός του παιχνιδιού. Δραστηριοποιηθείτε και κερδίστε ανταμοιβές, τόσο μέσα όσο και εκτός του παιχνιδιού!

Χαρακτηριστικά

  • Εξερευνήστε έναν τεράστιο φανταστικό κόσμο και νικήστε τους εχθρούς χρησιμοποιώντας πάνω από 40 πραγματικές ασκήσεις.
  • Τρέξτε, κάντε σπριντ και τρέξτε με γόνατα στο στήθος σε πάνω από 100 επίπεδα σε περισσότερους από 20 κόσμους
  • Συγκεντρώστε συστατικά για να δημιουργήσετε smoothies μέσα στο παιχνίδι για να ενισχύσετε προσωρινά τα στατιστικά σας.
  • Κερδίστε χρήματα παιχνιδιού και ξεκλειδώστε εξοπλισμό που ενισχύει τα στατιστικά σας.
  • Ελέγξτε με ακρίβεια τις κινήσεις σας μέσα στο παιχνίδι με τα νέα αξεσουάρ Ring-Con και Leg-Strap.
  • Παίξτε την πλήρη περιπέτεια ή κάποιο από τα mini-games, ανάλογα με το επίπεδο δεξιοτήτων σας και τον χρόνο που διαθέτετε.
  • Ελέγξτε τον ε

SKU: NSW-0154
Κατηγορία: Action/Adventure
Εκδότης: NINTENDO
Μοιράσου το:
PEGI 7
Pegi Rating:
PEGI 7
Κατηγορία:
Action/Adventure

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.