Splatoon 2

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Ιουλ 21, 2017
Επιλογή Έκδοσης:

Το Splatoon 2 επέστρεψε, καλύτερο από ποτέ!

Τα Inklings επέστεψαν για να γεμίσουν τον τόπο μελάνια και να καταλάβουν περισσότερο έδαφος σε αυτό το πολύχρωμο και χαοτικό παιχνίδι βολών 4-vs-4. Για πρώτη φορά παίξτε όπου θέλετε με το σύστημα Nintendo Switch και χρησιμοποιήστε τη φορητότητα της κονσόλας για να παίξετε έντονες μάχες σε τοπικό multiplayer*, ή συνεργαστείτε με άλλους 3 παίκτες και διασκεδάστε στο Salmon Run!

Έχουν περάσει 2 χρόνια από την κυκλοφορία του Splatoon και έχουν περάσει και 2 χρόνια στην Inkopolis! Η μόδα έχει αλλάξει καθώς και ο εξοπλισμός και τα όπλα. Χρησιμοποιήστε τα νέα Splat Dualies ή τα κλασικά chargers και rollers τα όποια έχουν τροποποιηθεί και σας προσφέρουν νέες στρατηγικές δυνατότητες. Το αγαπημένο σπορ των Inklings εξακολουθεί να είναι το TurfWar αλλά διασκεδάζουν και σε μάχες με σκορ, μάχονται με Octarians σε single player εκστρατείες ή πολεμάνε τα αντίπαλα Salmonids. Με όποιον τρόπο και να παίξετε, στο σπίτι ή στο δρόμο, διασκεδάστε με το Nintendo Switch.

Χαρακτηριστικά

  • Turf War - Συμμαχίστε με τους φίλους σας σε έντονες multiplayer μάχες 4 Χ 4 για να δείτε ποια ομάδα θα καταλάβει το περισσότερο έδαφος.
  • Salmon Run - 2-4 παίκτες* μπορούν να συμμαχήσουν σε παιχνίδι co-op για να κατατροπώσουν κύματα εχθρικών Salmonids.
  • Νέα όπλα - Χρησιμοποιήστε τα νέα Splat Dualies και χρησιμοποιήστε τη νέα κίνηση αποφυγής Dodge Roll για να μην σας πετύχουν. Τα κλασικά Splat chargers και Splat rollers έχουν τροποποιηθεί για νέες στρατηγικές δυνατότητες, και όλα τα ειδικά όπλα είναι νέες προσθήκες.
  • Τοπικό και online multiplayer - Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς μπορείτε να συναγωνιστείτε σε τοπικό multiplayer*, είτε σε TV mode είτε στο δρόμο με το handheld και το tabletop mode. Επιστρέφουν και οι Online αναμετρήσεις**.
  • Νέοι τρόποι για να παίξετε - Παίξτε με τα χειριστήρια Joy-Con ή με το χειριστήριο Nintendo Switch Pro (πωλείται ξεχωριστά), όλα υποστηρίζουν motion controls για καλύτερη στόχευση.
  • Φρέσκα Updates - Όπως και με το Splatoon για Wii U, θα γίνονται αναβαθμίσεις και μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού που θα προσθέτουν νέο περιεχόμενο και δραστηριότητες.
  • Υποστήριξη Smart Device** - Θα κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για το σύστημα Nintendo Switch που θα σας επιτρέπει να προσκαλείτε φίλους στο παιχνίδι μέσα από τα social media ή και να συνομιλήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
  • Παιχνίδι LAN - Μπορούν να συνδεθούν έως 10 docked συστήματα -οκτώ παίκτες και δύο θεατές - σε ενσύρματο δίκτυο LAN (απαιτείται προσαρμογέας LAN, πωλείται ξεχωριστά). Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τοπικά τουρνουά Private Battle χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ. Το τοπικό ασύρματο παιχνίδι είναι ιδανικό για καθημερινό παιχνίδι, αλλά το παιχνίδι LAN θα σας επιτρέψει να διοργανώσετε σοβαρά τουρνουά για να δείξετε τις ικανότητες σας.
  • Φτιάξτε το στα μέτρα σας - Αλλάξτε το στιλ του Inkling σας με διαφορετικά όπλα, καπέλα, εμφανίσεις και υποδήματα. Ο εξοπλισμός δεν προσδίδει μόνο στιλ, σας δίνει και διαφορετικά boosts κατά τη διάρκεια της μάχης.
  • amiibo - Συμβατό με όλες τις φιγούρες της σειράς Splatoon. Ακουμπήστε τα amiibo στον αισθητήρα και ο χαρακτήρας θα εμφανιστεί μέσα στο παιχνίδι. Γίνετε φίλος με έναν χαρακτήρα amiibo και θα θυμούνται τα αγαπημένα όπλα, τον εξοπλισμό, την εμφάνιση και τις ρυθμίσεις σας.

*Ενδέχεται να απαιτούνται πρόσθετα παιχνίδια, συστήματα και αξεσουάρ για το multiplayer mode, τα οποία πωλούνται ξεχωριστά.

**Απαιτείται λογαριασμός Nintendo. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες και χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του διαδικτυακού παιχνιδιού, παρέχονται δωρεάν έως ότου τεθεί σε λειτουργία η συνδρομητική υπηρεσί

SKU: NSW-0008
Κατηγορία: Puzzle
Εκδότης: NINTENDO
Μοιράσου το:
PEGI 7
Pegi Rating:
PEGI 7
Κατηγορία:
Puzzle

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.