Metroid Prime Remastered

Release Date: Μάρ 3, 2023
Select Edition:

ΦΟΡΕΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΣΤΟΛΗ

Γίνετε ξανά η κυνηγός κεφαλών Samus Aran στο Metroid Prime Remastered. Το πολυβραβευμένο παιχνίδι περιπέτειας πρώτου προσώπου έρχεται στο Nintendo Switch!

  • Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΞΑΝΓΙΕΝΝΙΕΤΑΙ. Ήρεμη και ικανή, η Samus αναλαμβάνει αυτή την αποστολή.. Αλλά δεν είναι μόνη της. Μπείτε στη θέση της καθώς εξερευνείτε τα διάφορα μονοπάτια και τα συνδεόμενα περιβάλλοντα ενός εντυπωσιακού, αλλά επικίνδυνου πλανήτη. Χρησιμοποιήστε δυνάμεις όπως τα γνωστά Morph και Grapple Beam για να αποκτήσετε πρόσβαση σε δυσπρόσιτες περιοχές και να βρείτε το δόμο σας. Με ανανεωμένα γραφικά, ήχο και λειτουργίες χειρισμού, το ντεμπούτο της Samus σε 3D έχει φτάσει σε νέα ύψη. Χρησιμοποιήστε τον νέο χειρισμό dual-stick, την σκόπευση με αισθητήρα κίνησης, επιλέξτε τον κλασσικό τρόπο χειρισμού ή διαλέξτε κάτι ενδιάμεσο, ό,τι σας βολεύει.
  • ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΟΝ TALLON IV. Ταξιδέψτε μέσα σε πλούσια περιβάλλοντα και ανακαλύψτε τα σατανικά πειράματα των Space Pirates. Συλλέξτε πληροφορίες για την τοξική ύλη που κατέστρεψε τον πλανήτη. Από την ηρεμία των χιονισμένων Phedra Drifts μέχρι τα γκλέιζερ από μάγμα στα Magmoor Caverns, αυτός ο πλανήτης είναι γεμάτος από όμορφα, σκληρά τοπία και λαβυρίνθους. Περάστε γρήγορα στην επόμενη αποστολή, ή πάρτε το χρόνο σας και εξερευνήστε το τοπία για να μάθετε τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τα πλάσματα και την ιστορία του Tallon IV.
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΡΟΜΟ. Χρησιμοποιήστε το Arm Cannon της Samus για να πολεμήσετε ενάντια σε εξωγήινα πλάσματα, πειρατές του διαστήματος και τα Metroids που απορροφούν ενέργεια. Βρείτε περιοχές που δεν ήταν προσβάσιμες προηγουμένως και δώστε προσοχή στο περιβάλλον σας για να λύσετε γρίφους και να πάρετε περισσότερες αναβαθμίσεις. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ικανότητες όπως τα Ice Beam Missiles και πολλαπλά visors για να πολεμήσετε τις εξωγήινες απειλές που κρύβονται σε κάθε γωνιά.

SKU: NSW-0592
Genre: Action
Publisher: NINTENDO
Share Product:
PEGI 12
Pegi Rating:
PEGI 12
Genre:
Action

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.